Chorwacja na Euro 2016
-
AdrianWitam,
22 czerwca 2016
Śledzi ktoś z was poczynania chorwackiego zespołu piłki nożnej w tegorocznych zmaganiach w turnieju Euro 2016 we Francji? Szczerze najpierw byłem pełen oczekiwań i radości, gdyż zawsze kibicuje chorwackiej drużynie (bo na polską nie można było liczyć).
Jednak po tym meczu z Czechami kiedy to chorwaccy kibice zachowali się tak jak się zachowali - bijąc się między sobą, rzucając race w czeskiego bramkarza co w rezultacie przyczyniło się do przerwania meczu i po wznowieniu utracie bramki - bramki która otwierała im drzwi do awansu w dalszych rozgrywkach.
Po tym wszystkim trochę zawiodłem się na chorwackiej drużynie, w sumie to może nie na piłkarzach bo oni niczego nie winni. Ale po tym ostatnim meczu z Hiszpanią znów mimo że jestem polakiem serce bije mocniej kiedy gra Chorwacja.
Mam nadzieje że nie przyjdzie nam oglądać pojedynku Polska - Chorwacja, zwłaszcza teraz po zakończeniu rozgrywek grupowych ! Kiedy to gra się o awans a przegrany odpada. Mecz Polska - Chorwacja był by nie do zniesienia. Jak tu dopingować kiedy to jest się Polakiem, jednak kocha się Chorwację? -
TomekZgadza się. Jeśli Polska wygra ze Szwajcarią to awansuje i zagra ze zwycięzcą meczu Chorwacja - Portugalia. Tak więc całkiem duże jest prawdopodobieństwo że właśnie będziemy mieli mecz Polska - Chorwacja na Euro 2016 we Francji.
23 czerwca 2016
Kto odważy się wytypować wynik meczu Polska - Chorwacja? Serce podpowiada mi Polska, jednak co jak co Chorwacja nie bez powodu grała w Mistrzostwach Świata i to całkiem nieźle jej szło. Wprawdzie Polska drużyna w tamtym czasie była dość słaba - budowała się dopiero, to jednak nie jestem jeszcze przekonany by podołali Chorwacji. -
AdamNo i już wiemy że Polska zagra w ćwierć finale euro 2016. Pytanie tylko czy zagra też Chorwacja? Właśnie oglądam mecz Chorwacja- Portugalia i powiem wam że szału nie ma. Albo zupełnie inny styl piłki nożnej albo żadna z drużyn nie chce się otworzyć.
25 czerwca 2016
Generalnie uważam że Chorwacja jest dość dobrym graczem. Daleko Chorwaci zaszli w Mistrzostwach Świata. -
AdamNo to już wiemy że jednak nie zagramy na Euro z Chorwacją bo w dogrywce przegrali z Portugalią. Chorwaci zagrali słaby mecz. Portugalia nie zachwycała również nie wiadomo jaką grą.
Mecz Chorwacja Portugalia o awans do Euro 2016