Praca jako tester wakacji w Chorwacji
-
MariuszBardzo ale bardzo chętnie i zdecydowanie podejmę pracę jako tester wakacji w Chorwacji. Mogę testować zarówno wyspy jak i stały ląd, wybrzeże północne albo dalekie południe. Podejmę każde zlecenie zarówno przetestowania ofert biur podróży jak i wyjazdów samodzielnych z zakwaterowaniem na campingach, w apartamentach oraz w hotelach. Mogę również sprawdzić i ocenić jakość wycieczek organizowanych przez lokalne firmy i mieszkańców. Preferuję testowanie również ofert przewoźników lotniczych ale i przewozy autokarowe również mogą być. Nie mam ograniczeń co do długości okresu testowania wyjazdy mogą trwać kilka dni lub tygodni. Pracę mogę podjąć niezwłocznie, od teraz. Interesuje mnie również okres zimowy, i wiosenno/jesienno letni. Ewentualne oferty proszę przesyłać na pw, ewentualnie wpisywać w tym wątku.
23 marca 2015
pozdrawiam -
JarekHaha ale się uśmiałem, dobre sobie to ja też mogę być takim testerem za niewielkie pieniąde a w sumie to nawet za pokryciekosztów pobytu chętnie co roku stestuje wakacje w Chorwacji w zamian za wyczerpującą ocenę. Świetny sposób tylko kto miał by za to zapłacić, bo chyba nie biura podróży bo jakie biuro podróży będzie zainteresowane tym żeby wystawić złą opinię po odbyciu wycieczki. Może Chorwacka Wspólnota Turystyczna była by zainteresowana takim audytem wakacji spędzonych w Chorwacji.
12 kwietnia 2015