Dzis w telewizji pokazują od rana Chorwację na TVN
-
KasiaOd samego rana dzis pokazują na TVNie Chorwacje. Omena prezenterka i pogodynka prezentuje prognozę pogody dla polski, oraz komentuje aktualną pogodę jaką jest aktualnie w Chorwacji. Oprócz tego opowiada o lokalnej kuchni, zwyczajach i gościności mieszkańców Chorwacji. Zastanawia mnie kto i co ma z tego żeby w TVNie pogodę nadawać na żywo aż z Chorwacji, bo rozumiem pojechać tam żeby nakręcić program jak Cejrowski jeździ czy Makłowicz to rozumiem, ale jechać tylko dla prognozy pogody to trochę dziwne.
12 maja 2013 -
TomekTak to było z Rovinj, wspaniałe widoki i nie dziwie się że ludzie oglądając telewizję napalają się na wakacje w Chorwacji, zwłaszcza teraz gdy słyszy się tyle o bankructwach biur podróży a wakacje w chorwacji mozna sobie zorganizować samemu.
13 maja 2013 -
JanekW ten wekend na TVN24 prognozy pogody nadawane sa z Omis - środkowej Dalmacji. Jutro podobno bedzie nadawany program z Dubrovnika. Fajnie ze tak promują tą Chorwacje !
18 maja 2013 -
AnkaZgadza się - to Chorwacka Wspólnota Turystyczna reklamuje w ten sposób uroki wakacji w Chorwacji. Od ostatnich 2 tygodni pokazują prognozę pogody dla Polski i aktualną w Chorwacji zaczynając od Istri i miasteczka Rovinj skończywszy w miniony wekend w Dubrovniku. Piękne to miejsce, i patrząc aż mi się zachcialo tam znów pojechać. będę namawiala męża żeby mnie tam w tym roku zawiózł.
20 maja 2013